Slik får du dobbelt så mye plass neste gang du pakker

Nå du pakker, har du noen ganger opplevd at du har lite med plass? Da kan dette trikset hjelpe deg. Få opptil dobbelt så mye plass neste gang du pakker.
Bilderesultat for koffert mariushs

Få dobbelt så mye plass neste gang du pakker.


#IkkeClickBait :) (du får kanskje ikke helt dobbelt så mye plass, eller så får du mer enn dobbelt så mye plass. Men du får teknisk sett mye mer plass ved hjelp av denne metoden.

Til å begynne med, dette koster ingenting, og det tar heller ikke lang tid. Det er egentlig ganske enkelt.

Hvordan gjøres det?


Jo det skal jeg si deg. Og som jeg skrev i ingressen, så tar det ikke lang tid. Det eneste du trenger å gjøre er å endre litt på hvordan du pakker ned evt. klærne dine.
Det du må gjøre for å få dobbelt med plass neste gang du pakker, er bare å rulle klærne dine. Slik som bilde under. Hvis du så ruller klærne så godt sammen som du overhode kan, vil du i teorien få enda mer plass (som tittelen så fint sier).

Da til andre ting du har planer om å ha med. Eksempel et kamerastativ (bare skrev noe, vet ikke om så veldig mange som pakker ned kamerastativ sammen med klærne. Men du skjønner nok hva jeg mener). Men det som en del lurer på (som jeg har lest og selv tenker..)

Vil klærne bli rukkete?


For å si det slik. Det er ikke noe problem om du stryker klærne dine før du drar. Og trenger heller ikke å ta med strykejern på tur. Siden klærne vil ikke bli rukkete. Det har jeg selv erfaring med, og har ikke opplevd at klærne har vært rukkete.
Hvis du skal ha med skjorte og andre ting, anbefaler jeg ikke at du ruller dem. Da er det heller bedre å legge dem på toppen (.. bare for å være sikker #tommelopp).
Så for å oppsummere det enste du trenger å gjøre for å få dobbelt med plass neste gang du pakker, er å rulle klærne. Og klærne blir ikke rukkete.

(Gjerne kommenter (eller kontakt meg med dine)egne erfaringer under!)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen