Edvald Boasson Hagens Tour de France seier: Fortjent!

Edvald Boasson Hagen - Tour de France seier - Endelig fikk Edvald Boasson Hagen muligheten i Tour de France. Og må bare si det. Det var skikkelig fortjent!
Bilderesultat for edvald boasson hagen

Edvald Boasson Hagen - Tour de France seier.


Det var i Salon de Provence det skjedde. Det er fra i dag av var det 1097 dager siden en nordmann vant en Tour de France etappe. Men nå var det endelig Edvald Boasson Hagen sin tur. Og denne gangen var det til og med uten foto-finish!

En fortjent seier.


Jeg må bare si det. Det var virkelig fortjent. Etter å ha sett på sporten flere ganger, og hørt hvor nærme han har vært før. Da kan jeg tenkte meg at det smaker godt med en seier for en gang skyld. Etter forrige "nesten seier", hvor han kun var 0,0003 sekunder unna. Den var nok litt sur.

- Line of Duty - Korrupsjonsjegerne: Dette har skjedd så langt, og hvem er den korrupte?

Noe som jeg også synes er bra med Edvald, er det at han ikke har den "selvopptatte" sportsprofilen. Han er ingen "dårlig vinner" og heller ingen "dårlig taper". Med andre ord, flink å prosessere, og bryr seg om de andre utøverne.

I brudd


Det var mot slutten Edvald rykket i fra. Det hele startet når det dannet seg et brudd. Men han husket opplysningene om ruten, og at i det var raskest å kjøre til høyre i første rundkjøring. Like etter fant han ut at det var like greit å rykke i fra. Og må si den planen var god, siden det var det som sikret han etappe seieren. Og når det kun gjensto omkring 2km var han så si sikret seieren. I hvert fall så lenge han holdt tempoet oppe.

Blir nok flere seire


For å si det slik, håper virkelig det blir flere seire for nordmennene. Tour de France er et krevende løp, men vet at flere av dem kan klare det. STÅ PÅ!Kilder:

VG

ABC Nyheter

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen